Нова лінійка крафтового пива 2021 від FDB

Нова лінійка крафтового пива 2021 від FDB

Якщо говорити про пивну погоду, то на First Dnipro Brewery прогнозується невгамовний змінний вітер. Дещо про його направлення та швидкість – з вуст нашого головного «метеоролога» Дмитра Некрасова:

– 2021 рік ми зустріли з солідним апгрейдом: значно збільшили загальний обсяг парку ЦКТ, який дозволить нам не обмежувати себе та пиво в термінах витримки, зосереджено займатися ейджінгом, виробництвом щільних, міцних сортів з багатою палітрою смаків та ароматів. То ж, зараз маємо не тільки палку жагу, а й всі технічні можливості варити барлівайни. Однак, це тільки один із стратегічних напрямків FDB. 

Щорічно від нас чекають регулярно оновлювану крафтову лінійку. Цій традиції ми не змінимо – лінійка буде. Але, на відміну від тематичних колекцій 2018-2020 років (Аrt of Beer, Beer Tunes, Legendary Stars, Around the World), ми представимо абсолютно непередбачуваний FREESTYLE. 

Фрістайл – це вільний стиль в спорті, музиці, мистецтві. Ми адаптували його для пивоваріння і отримали необмежений політ фантазії на тему інгредієнтів, ароматів та смаків пива, можливість імпровізувати з рецептурами, а також створювати нелогічний і непослідовний неймінг. То ж, кожен сорт лінійки-2021 буде непередбачуваним і неповторним, а його назва – шалена і вражаюча, як сам крафт! Відкрию карти: FDB-FREESTYLE! Нові сорти будуть з’являтися в мережі магазинів наших партнерів Море Пива та HopHey раз на 2 тижні.

До речі, маємо ідею спробувати на конкурсній основі залучати любителів хмільного напою і фанатів бренду FDB до процесу створення гучних імен, які будуть присвоюватися пиву! Щоб не проґавити сам конкурс і свій шанс отримати винагороду за креатив, треба бути підписником сторінки First Dnipro Brewery на Facebook, пильно слідкувати за стрічкою новин!